Haastattelussa: Anja

Pysyvästi pirteä paino

63-vuotias Anja lähti mukaan Express Diet -ryhmään innostuneena kokeilemaan jotain uutta. Olo oli hänen omien sanojensa mukaan hiukan epätoivoinen. Paino oli noussut runsaasti viimeisten vuosien aikana ja monia erilaisia dieettikokeiluja oli takana, joista jokainen kesti muutaman päivän ja sen jälkeen tuli ahmittua kaksin käsin kaikkea, kertoo Anja.

Nyt 8 viikon jälkeen olo on onnellinen ja energinen. 12 kiloa kevyempänä liikkuminen on helpompaa ja olo on kaikin puolin hyvä. Lisäksi kolesteroli ja verensokeri arvot ovat laskeneet!

Helppoa ruoanlaittoa

Aluksi pieni nälkä vaivasi, mutta se katosi muutaman päivän jälkeen. Dieetti oli yllättävän helppo toteuttaa ja mm. unen laatu parani huomattavasti ja aamulla heräsin aina virkeänä. Ruokien tekeminen oli vaivatonta ja nopeaa. ”Se, että ruoat olivat maistuvia ja nälkä pysyi poissa” on huikeaa Anjan mielestä.

Irti uskomuksista 

Anja koki olevansa hiilihydraatti addikti. Herkkuja tuli syötyä ilman kontrollia. Kun jotain hyvää maistoi, ei syömiselle tullut loppua. Kiloja kertyi ja kunto huononi. Hän uskoi itsekin, ettei pysty hallitsemaan syömistään tai toteuttamaan mitään dieettiä. Express Dietin myötä hän on oppinut kiinnittämään huomion uusiin asioihin ja tekemään itselleen hyviä valintoja. ”Mieletöntä on ennen kaikkea se, että tämä on mahdollista!” Anja hehkuttaa.

 

Pysyvästi pirteä paino

”Vähän pelottaa tämä taitekohta nyt” miettii Anja. Tavoitteena Anjalla on pysyä hyvässä kunnossa ja näissä pirteissä painolukemissa. Hän haluaa olla tyytyväinen itseensä ja peilikuvaansa ja tiedostaa nyt pystyvänsä siihen oikeilla valinnoilla. Express Diet tuotteet ovat käytössä jatkossakin ja muutenkin vähähiilihydraattinen ruokavalio on suunnitelmissa, kuitenkin myös pienen herkuttelun itselleen välillä sallien.

Haastattelu on tehty 20.12.2018.

Leader Foods Oy
Virkatie 8, 01510 Vantaa
Puh. 09 8364 7310

Ota Yhteyttä
info@exd.fi (kuluttajat)
tuki@exd.fi (jälleenmyyjät)

@expressdietsuomi
#expressdiet