Chokladkex-bar

Den läckra Express Diet baren med chokladkexsmak innehåller också rikligt med fiber. Du kan välja att njuta av baren antingen som en del av Express Diet-programmet (VLCD) eller för att ersätta en enskild måltid när som helst.

De finländska Express Diet-mycket kalorisnåla kostersättningsprodukterna (VLCD) är avsedda för effektiv viktminskning hos i grunden friska vuxna. De mycket kalorisnåla kostersättningsprodukterna (VLCD) ingår också i God medicinsk praxis-vårdrekommendationer för fetma. Med Express Diet kostersättningsprodukter går du lätt och snabbt ner i vikt.

Ät en Express Diet-stång och fyra Express Diet-påsar för att ersätta alla dagens måltider.

Genom att följa denna bruksanvisning får du tillräckliga mängder av alla de näringsämnen du behöver.

Express Diet-kostersättningspreparaten är avsedda för viktminskning som en del av en kost med låg energimängd, hälsosamma livsvanor och motion. Andra livsmedel är en nödvändig del av denna kost. Produkterna är avsedda för friska personer, dock inte för gravida eller ammande eller för barn. Hälsosamma överviktiga vuxna ska inte använda preparatet oavbrutet i över åtta veckor, eller regelbundet i kortare tider utan instruktioner från professionella inom hälsovården. Se till att du dagligen dricker tillräckligt.