Express Diet, mistä kyse?

Uusi kotimainen EXPRESS DIET VLCD (very low-calorie diet) eli suomeksi erittäin niukkaenergiainen ruokavaliomalli on Suomessa lihavuuden käypähoidon osana.

Laihduttamiseen ja terveellisempään elämäntapaan Suomessa kehitetty ja valmistettu Express Diet -ohjelma (VLCD) hyödyntää maksimaalisesti paastoon liittyvää metaboliaa. Kaloreiden voimakas rajoittaminen (alle 800 kcal/vrk) johtaa noin neljässä päivässä paasto- eli ketoositilaan, jossa elimistö ottaa lähes kaiken energiansa kehoon kertyneestä rasvasta, ei lihaksista.

Nopea ja tehokas

KENELLE

Express Diet -tuotteet on tarkoitettu terveille ylipainoisille (BMI > 25) henkilöille.

Lapset, nuoret, vanhukset, raskaana olevat, imettävät, toipilaat, syömishäiriöiset, diabeetikot ja muista aineenvaihdunnan häiriöistä kärsivät eivät saa käyttää Express Diet -tuotteita ainoana ravinnonlähteenä.

MIKSI

VLCD -ohjelmaa on käytetty lihavuuden hoidossa hyvin pitkään. Se on edelleen terveyden hoidon ammattilaisilla käytössä mm. keskussairaaloiden lihavuushoitona.

VLCD-ohjelmat suomenkieliseltä lyhenteeltään ENE-ohjelmat ovat osana suomalaisia Käypähoitosuosituksia lihavuuden hoidossa.

Tehokkaan painonpudotuksen vaikutukset terveysriskien vähenemiseen esitetään seuraavilla sivuilla. 

MITEN TOIMII

Energian saannin ollessa alle 800 kilokaloria ja/tai hiilihydraattien päivittäisen saannin pudotessa alle 60 g, kehon aineenvaihdunta muuttuu merkittävästi. Energiaa saadaan purkamalla kehon rasvavarastoja.

Ohjelma

1.

VALMISTAUDU

Express Diet -ohjelman aloitus onnistuu hyvin, jos viikkoa ennen aloitetaan asteittain vähentämään syömistä tai vaihtoehtoisesti rajoitetaan hiilihydraattien saantia. 1-2 ruokalusikallista kookosöljyä 4-5 päivän ajan ennen ohjelman aloittamista helpottaa sopeutumista Express Diet -ohjelmaan.

2.

TOTEUTA

Express Diet -ohjelma koostetaan viidestä (5) ruokavalionkorvike annoksesta päivittäin. Lisäksi energiattomia juomia, ja mahdollisesti hieman lisää suolaa. Tällä toimenpiteellä aloitamme muutoksen, joka auttaa palauttamaan painoa aikaisempiin lukemiin ja kohentamaan terveysmittareita.

3.

LOPETA

Lopetukseen meillä on tarjolla kolme eri vaihtoehtoa, joiden tavoitteena on saada aikaiseksi muutos ruokailutottumuksissa ja siten mahdollistaa painonhallinta.

Tulokset

TUTKIMUKSIA

VLCD-ohjelmia on tutkittu ja niistä on Euroopan elintarviketurvallisuus virasto (EFSA) tuottanut selvityksen. EFSAn raportin mukaan VLCD-ohjelma on pääsääntöisesti turvallinen terveille ylipainoisille aikuisille ja tehokas painonpudotuksessa.

EXPRESS DIET -OHJELMA

Kahdeksan (8) viikon Express Diet VLCD -ohjelma käynnistettiin 12 vapaaehtoisen voimin. Ryhmän jäsenille tehtiin tarkat mittaukset kehonkoostumukseen ja veriarvoihin liittyen.

ONNISTUJAT

Express Diet –tuotteita käyttäneet laihduttaneet kertovat mitä omassa terveydessä ja hyvinvoinnissa tapahtui sekä miten elämäntapamuutos onnistui. 

Leader Foods Oy
Virkatie 8, 01510 Vantaa
Puh. 09 8364 7310

Ota Yhteyttä
info@exd.fi (kuluttajat)
tuki@exd.fi (jälleenmyyjät)

@expressdietsuomi
#expressdiet