Vilka är vi?

Leader Foods Oy som grundades år 2001 är ett finländskt företag inom livsmedelsbranschen. Vi utvecklar, producerar och marknadsför högkvalitativa snack-, protein- och chokladprodukter, hälsokost samt vitaminer, sportnäringsämnen och färdkost. Leader står för finländsk kvalitet, god smak och optimala näringsvärden. Kvaliteten garanteras av vår egen produktutveckling, våra produktionsanläggningar i Finland och vårt team med över 80 entusiastiska proffs.

Till våra varumärken hör Vida, Protein So Much Taste, Vegeway, Sports Nutrition och Express Diet

Kontakta oss

  MEDIA

  I marknadsföringsfrågor kan du kontakta markkinointi@leader.fi

  Den här länken tar dig till mediabanken.

  Mediabanken levererar produktbilder och logotyper kostnadsfritt. Publiceringsrätten kan inte säljas eller överföras till en tredje part. Upphovsrätten förblir hos Leader Foods Oy. Produktbilder eller logotyper får inte manipuleras utan tillstånd från Leader Foods Oy.

  VÅR MISSION

  FETMA ÄR SKADLIGT FÖR LIVET

  Övervikt är den vanliga orsaken till hälsoproblem. Den ökar risken för flera ämnesomsättningssjukdomar, desto allvarligare ju större övervikten är.

  VRID TIDEN BAKÅT

  Vi kan inte gå bakåt i tiden. Men en VLCD-diet med Express Diet-produkter gör att tiden man levt känns kortare, för ämnesomsättningens del.

  ÅTERSTÄLL HÄLSA OCH VÄLFÄRD

  Viktminskning, till exempel med hjälp av VLCD-programmet, minskar effektivt och snabbt riskfaktorerna som övervikt medför, vilket ger gynnsamma och mätbara effekter.

  Leader Foods Oy
  Virkatie 8, 01510 Vantaa
  Tel. (+358) 09 8364 7310

  Kontakta oss
  info@exd.fi (konsument)
  tuki@exd.fi (återförsäljare)

  @expressdietsuomi
  #expressdiet