Vilka är vi?

Leader Foods Oy som grundades år 2001 är ett finländskt företag inom livsmedelsbranschen. Vi utvecklar, producerar och marknadsför högkvalitativa snack-, protein- och chokladprodukter, hälsokost samt vitaminer, sportnäringsämnen och färdkost. Leader står för finländsk kvalitet, god smak och optimala näringsvärden. Kvaliteten garanteras av vår egen produktutveckling, våra produktionsanläggningar i Finland och vårt team med över 80 entusiastiska proffs.

Till våra varumärken hör Vida, Protein So Much Taste, Vegeway, Sports Nutrition och Express Diet

Kontakta oss

MEDIA

I marknadsföringsfrågor kan du kontakta markkinointi@leader.fi

Den här länken tar dig till mediabanken.

Mediabanken levererar produktbilder och logotyper kostnadsfritt. Publiceringsrätten kan inte säljas eller överföras till en tredje part. Upphovsrätten förblir hos Leader Foods Oy. Produktbilder eller logotyper får inte manipuleras utan tillstånd från Leader Foods Oy.

VÅR MISSION

FETMA ÄR SKADLIGT FÖR LIVET

Övervikt är den vanliga orsaken till hälsoproblem. Den ökar risken för flera ämnesomsättningssjukdomar, desto allvarligare ju större övervikten är.

VRID TIDEN BAKÅT

Vi kan inte gå bakåt i tiden. Men en VLCD-diet med Express Diet-produkter gör att tiden man levt känns kortare, för ämnesomsättningens del.

ÅTERSTÄLL HÄLSA OCH VÄLFÄRD

Viktminskning, till exempel med hjälp av VLCD-programmet, minskar effektivt och snabbt riskfaktorerna som övervikt medför, vilket ger gynnsamma och mätbara effekter.

Leader Foods Oy
Virkatie 8, 01510 Vantaa
Tel. (+358) 09 8364 7310

Kontakta oss
info@exd.fi (konsument)
tuki@exd.fi (återförsäljare)

@expressdietsuomi
#expressdiet