Haastattelussa: Kirsi & Mika

Terveys edellä kokeilemaan

Pariskunta lähti Express Diet -ryhmään mukaan nopealla päätöksellä. ”Ajatus siitä, että tulee huomattavasti parempi olo” motivoi Kirsiä lähtemään mukaan kahdeksan viikon Express Diet -ohjelmaan. ”Lähdin peesaamaan Kirsiä. Kahdestaan helpompaa kuin yksin”, Mika myöntää.

Nyt kahdeksan viikkoa myöhemmin Kirsille on tullut himo voida vieläkin paremmin. Kirsillä on II-tyypin diabetes ja alkumittauksissa korkeat verensokeriarvot eivät yllättäneet häntä. Ohjelman aloittamisen jälkeen verensokeriarvot ovat laskeneet todella paljon ja ovat nyt olleet hyvällä tasolla. Kirsillä on tarkoitus käydä lääkärin kanssa tilannetta läpi.

Ruokailutottumukset uusiksi

Nykyään Mikan ei tee mieli enää raskaita lounaita ja virtaa hänellä on paljon enemmän, myös kolesteroliarvot ovat laskeneet. ”En ikinä aiemmin syönyt aamuisin mitään. Nykyään syön puuron aamuisin, vaikka olisi kuinka kiire. Ennen ohjelman aloittamista, etenkin työpäiviin kuului raskaita aterioita.”Töissä oli vaikeata ensin alkuun, kun muut ottivat makkaraperunat ja itse söin vainpatukan” Mika myöntää.

Kirsillä oli ruokailun kanssa erilaiset haasteet, hän myöntää ennen syöneensä mitä ehti ja määrät saattoivat olla pielessä pitkien ruokailuvälien takia. Express Diet aterian hän ennättää nauttimaan, vaikka olisi kiireinen työpäivä. ”Aterian valmistaa ja syö minuuteissa ”kertoo Kirsi.

Samaan aikaan unenlaatu parani

Mika ja Kirsi ovat nukkuneet erittäin hyvin ja heränneet aamulla virkeänä Express Diet -ohjelman aikana. Nukkumaan meneminen on helpompaa, kun iltaisin ei syö raskaasti. Unenlaatu on Mikan mielestä parantunut. ”Kahdessa viikossa Mikan kuorsaaminen oli loppunut”, kertoo Kirsi innoissaan. 

Motivaatio nousi, kun paino laski

Pariskunta on tiputtanut painoa reilusti ohjelman aloitettuaan. ”Energiaa tulee todella paljon painon putoamisesta, vaikkei se ole ollut pääpointti” Kirsi mainitsee. Kirsi kertoo myös uimapukutavoitteesta, jotka heillä on ollut alusta asti mielessä. Samaan hengenvetoon hän kertoo, että tavoite on itseasiassa niiden osalta jo saavutettu. Molemmilta on tippunut yli 7 kiloa painoa ja vyötäröltä lähtenyt 9 cm.

Tuotteille käyttöä jatkossakin 

Molemmat myöntävät käyttävänsä tuotteita myös ohjelman jälkeen. Pariskunnalla tuntuu olevan myös hyvä suunnitelma jatkolle. He ovat tiedostaneet omissa ruokailutottumuksissaan kompastuskivet, eikä ohjelman jälkeen ole tarkoitus palata entiseen. Tarkoitus on syödä normaalisti, mutta jättää ruokavaliosta leivät, perunat ja pastat vähemmälle tai pois kokonaan. ”Leipää ei ole enää tehnyt mieli”, vaikka Kirsi myöntää sen aiemmin olleen hänen heikkoutensa. Express Diet ohjelma on ollut erittäin helppo pariskunnalle ja aikaa jää kaikkeen muuhun. ”Ehkä liiankin helppoa” pariskunta naurahtaa. Mielitekoja ei ole pahemmin ollut ja ohjelmassa pysyminen on ollut helpompaa kaksin.

 

Haastattelu on tehty 9.12.2018.

Leader Foods Oy
Virkatie 8, 01510 Vantaa
Puh. 09 8364 7310

Ota Yhteyttä
info@exd.fi (kuluttajat)
tuki@exd.fi (jälleenmyyjät)

@expressdietsuomi
#expressdiet