Keitä olemme?

Leader Foods Oy on vuonna 2001 perustettu suomalainen elintarvikealan yritys. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme laadukkaita välipala-, proteiini- ja suklaatuotteita, terveysvaikutteisia elintarvikkeita, sekä vitamiineja, urheiluravinteita ja retkiruokia. Leader on merkki suomalaisesta laadusta, hyvästä mausta ja optimaalisista ravintoarvoista. Laadun takaa oma tuotekehityksemme, Suomessa sijaitsevat tuotantolaitoksemme ja yli 80 innokkaan ammattilaisen muodostama tiimimme.

Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla ja tuotantolaitoksemme Vantaalla ja Toholammilla. Teemme tiivistä yhteistyötä Helsingin ja Pietarin yliopistojen, elintarvikkeiden tutkimiseen erikoistuneen, akkreditoidun, kotimainen analyysilaboratorio Eurofinsin ja elintarvikkeiden turvallisuuteen ja tehokkuuteen erikoistunut Scandic Pharman kanssa. Pyrimme ostamme Leader-tuotteiden raaka-aineita suoraan valmistajilta. Osa raaka-aineista saadaan hankittua Suomesta. Leader Foods on syntynyt visiosta tuoda markkinoille kotimaisia, laadukkaita ja terveellisiä tuotteita, jotka osana terveellisiä elämäntapoja tukevat ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista. Leaderin brändeihin kuuluvat Vida, Protein So Much Taste, Vegeway, Sports Nutrition ja Express Diet

Ota yhteyttä

MEDIA

Markkinointiasioissa voit olla yhteydessä markkinointi@leader.fi

Tästä linkistä pääset mediapankkiin.

Mediapankista saa tuotekuvia ja logoja maksutta käyttöönsä. Julkaisuoikeutta ei voi myydä eikä siirtää kolmannelle osapuolelle. Tekijänoikeus säilyy Leader Foods Oy:llä. Tuotekuvia tai logoja ei saa manipuloida ilman Leader Foods Oy:n lupaa.

MISSIOMME

LIHAVUUS
HAITTAA ELÄMÄÄ

Lihavuus on yleensä terveysongelmien aiheuttaja. Lihavuus nostaa useiden aineenvaihduntasairauksien riskiä sitä enemmän, mitä vakavammasta lihavuudesta on kyse

VIERITÄ AIKAA TAAKSEPÄIN

Ajan taaksepäin vierittäminen ei onnistu. Sen sijaan Express Diet -tuotteilla toteutettu VLCD-dieetti toimii kuin eletyt vuoden vähenisivät, aineenvaihdunnan osalta.

PALAUTA
TERVEYS JA HYVINVOINTI

Painon pudotus esimerkiksi VLCD-ohjelman  avulla tehokkaasti ja nopeasti vähentää lihavuuden riskitekijöitä, joista on mitattavissa suotuisia muutoksia. 

Leader Foods Oy
Virkatie 8, 01510 Vantaa
Puh. 09 8364 7310

Ota Yhteyttä
info@exd.fi (kuluttajat)
tuki@exd.fi (jälleenmyyjät)

@expressdietsuomi
#expressdiet