"Laihtumisen myötä haihtui myös ruuhkavuosien väsymys "
Sanna
"Verensokereiden heilahteluja ei enää ole "
Harri
"Olo on paljon energisempi ja virkeämpi"
Jari
"Nämä tuotteet todella toimivat"
Riitta
"Diabetes katosi, kolesteroli putosi"
Kati
"kolesteroli ja verensokeri arvot ovat laskeneet!"
Anja
"Verensokeri ja painoni laskivat"
Kirsi
"Unenlaatuni parani"
Mika
"Suosittelen lämpimästi kaikille painonpudotusta harkitseville ottamaan avuksi Express Diet- tuotteet. Näillä saa nopean alun ja siitä saa innostusta jatkaa. Kyllä onnistuu!"
Jemeliina

Haastattelussa Jemeliina

”Tässä vuodenvaihteen jälkeen tuli mieleen, että pitäisi tehdä jotain tämän painon kanssa kun näytti taas kertyneen. Ikääkin on jo sen verran, että kohta jään kokonaan eläkkeelle. Olisi viisasta tiputella painoa alaspäin oman terveyden ja hyvinvoinnin vuoksi ja näin valmistautua sille odotetulle pitkälle vapaalle ja nauttia eläkkeellä olosta kevyempänä ja terveempänä”, Jemeliina pohti alku vuodesta. Ajatuksista huolimatta hän ei saanut toivottua sysäystä kunnes korona sai hänet liikkeelle!

Haastattelussa Sanna

Olen jo yli vuosikymmenen ajan ollut se klassinen ikuinen dieettaaja, kuitenkin aina vain syvemmälle suohon upoten. Kaikki tämä jojoilu heijastui jo hyvin vahvasti omaan hyvinvointiin ja jaksamiseen. Viimeisenä niittinä omalle pahoinvoinnille ja peloille omasta terveydentilasta toimi liiankin lähelle tullut diabetes-diagnoosi. Sitä en itselleni ota!

Haastattelussa Harri

Harrin sai lähtemään mukaan Express Diet -ryhmään määrätietoinen ja ravitsemukseen perehtynyt sisko. Ajankohta oli loistava, koska Harrin verensokerit olivat heitelleet jo pidempään ja diabetes diagnoosi lähestyi. Toiveena oli saada verensokeriarvot ja paino kuriin. Tässä Harri onnistui loistavasti!

Haastattelussa Jari & Riitta

Kolme kuukautta Express Diet -ohjelman jälkeen on paino hallussa molemmilla ja huikea määrä kiloja lähtenyt eikä yhtään ole tullut takaisin! Sekä Riitta, että Jari ovat innostuneita ja tyytyväisiä tuotteisiin ja niiden toimivuuteen. Liikkumisen ilo on palannut normaaliin arkeen ja Express Dietin tulokset motivoivat molempia valtavasti.

Haastattelussa Kati

Oli Kati Kainulaisen onni‭, ‬että hän pääsi uuden kotimaisen VLCD‭ -‬tuotteen testiryhmään‭. ‬VLCD‭ -‬tuotteita käytetään myös sairaaloiden lihavuushoidoissa‭. ‬Sen myötä muutamaa vuotta aiemmin todettu diabetes hävisi kokonaan ja myös kolesteroliarvot putosivat alle riskirajan‭. -‬‭ ‬Nyt minulla ei ole mitään lääkitystä‭, ‬hän kertoo tyytyväisenä‭.‬‭ ‬

Haastattelussa Anja

63-vuotias Anja lähti mukaan Express Diet -ryhmään innostuneena kokeilemaan jotain uutta. Olo oli hänen omien sanojensa mukaan hiukan epätoivoinen. Paino oli noussut runsaasti viimeisten vuosien aikana ja monia erilaisia dieettikokeiluja oli takana, joista jokainen kesti muutaman päivän ja sen jälkeen tuli ahmittua kaksin käsin kaikkea, kertoo Anja.

Nyt 8 viikon jälkeen olo on onnellinen ja energinen. 12 kiloa kevyempänä liikkuminen on helpompaa ja olo on kaikin puolin hyvä. Lisäksi kolesteroli ja verensokeri arvot ovat laskeneet!

Haastattelussa Kirsi & Mika

Pariskunta lähti Express Diet -ryhmään mukaan nopealla päätöksellä. ”Ajatus siitä, että tulee huomattavasti parempi olo” motivoi Kirsiä lähtemään mukaan kahdeksan viikon Express Diet -ohjelmaan. ”Lähdin peesaamaan Kirsiä. Kahdestaan helpompaa kuin yksin”, Mika myöntää.

Nyt seitsemän viikkoa myöhemmin Kirsille on tullut himo voida vieläkin paremmin. Kirsillä on II-tyypin diabetes ja alkumittauksissa korkeat verensokeriarvot eivät yllättäneet häntä. Ohjelman aloittamisen jälkeen verensokeriarvot ovat laskeneet todella paljon ja ovat nyt olleet hyvällä tasolla. Vuoden vaihteen jälkeen Kirsillä on tarkoitus käydä lääkärin kanssa tilannetta ja lääkitystä uudestaan läpi.

Leader Foods Oy
Virkatie 8, 01510 Vantaa
Puh. 09 8364 7310

Ota Yhteyttä
info@exd.fi (kuluttajat)
tuki@exd.fi (jälleenmyyjät)

@expressdietsuomi
#expressdiet