Palauta kehosi terveys -kampanja

Kampanjoinnin kohde:

Express Diet -VLCD tuotteet ja Puhti Oy:n laboratoriotestit. Kampanja toteutetaan yhteistyössä Life ketjun kanssa.

Hae Express Diet leimakortti lähimmästä Life myymälästäsi – katso lähin myymälä: life.fi

Leimakortti sisältää koodin, jolla asiakas saa tehtyä laboratoriomittauksen (*) hintaan 35€ puhti.fi palvelun kautta. Normaalihinta mittaukselle 48€. Alkumittaus kannattaa tehdä ennen Express Diet VLCD ohjelman aloittamista.

– Kymmenen Express Diet pussin/patukan (ovat samanarvoisia) ostoksesta saa yhden leiman.

– Kymmenellä leimalla saa yhden ilmaisen laboratoriomittauksen (*).

(*) kokonaiskolesteroli, HDL- ja LDL- kolesteroli, triglyseridit, veren sokeri ja herkkä CRP

Kampanja voimassa 30.6.2019 asti. Leimakorttia voi käyttää kaikissa Life ketjun myymälöissä.

Max yksi veloitukseton mittaus per asiakas.

Kun olet ostanut leimakortin täyteen, saat Life kaupalta vastineeksi voucherin puhti.fi sivuille, josta tilattavissa ilmainen laboratorio-analyysi. Täysi leimakortti annetaan Life kaupalle.

Kun kirjaudut toistamiseen www.puhti.fi –internetsivuille, käytä ensimmäisellä käyntikerrallaan saatua käyttäjätunnusta ja salasanaa palveluun. Saat opastuksen verinäytteen ottoon liittyviin seikkoihin sekä toimipisteet näytteen antoon.

Testien tulokset

Puhti Oy esittelee suoritetut tutkimukset ja mitä tulokset tarkoittavat. Jos ja kun testeissä on käyty kahdesti, Puhti Oy esittelee mitä muutoksia on tapahtunut ja mitä muutokset voivat tarkoittaa terveystilan kannalta.

Kampanja

”Palauta kehosi terve toiminta”-kampanjaan kuuluu kaksi vapaaehtoista laboratoriotestiä, joissa mitataan kuutta eri muuttujaa, kokonaiskolesterolia, HDL- ja LDL- kolesterolia, triglyseridejä, veren sokeria ja matala-asteista tulehdusta mittaavaa herkkää CRP:tä.

Näillä testeillä voidaan seurata miten voimakkaasti nämä testiarvot paranevat viikkojen VLCD-ohjelmien aikana. Perinteisen VLCD -ohjelman pituus on 3-12 viikkoa. Tänä aikana sydän- ja verisuonitauti- sekä diabetestautiriskit vähenevät.

Suorittamamme 12 hengen 8 viikon VLCD-ohjelman aikana yhdeltä osallistujalta lopetettiin diabetes lääkitys jo kolmen viikon jälkeen ja ennen viimeistä viikkoa myös kolesterolilääkitys.

Lue lisää tutkimuksesta täältä

Kampanjaa varten Leader Foods Oy on sopinut Puhti Oy:n laboratoriotestit edulliseen hintaan. Normaali listahinta kuudelle testille on 48 €, mutta kampanjahinta on 35 €.

Life –leimakortti ”palauta kehosi terve toiminta” ja Voucherit

Leimakortin täytyttyä, Life-kaupan henkilökunta antaa asiakkaalle Voucherin joka on Leaderin kustantamalla numerosarjalla varustettu. Asiakas kirjautuu toistamiseen www.puhti.fi -internetsivuille käyttäen ensimmäisellä käyntikerrallaan saadulla käyttäjätunnuksella ja salasanalla palveluun. Hänelle opastetaan verinäytteen ottoon liittyvät seikat ja toimipisteet näytteen antoon.

Testien tulokset

Puhti Oy esittelee suoritetut tutkimukset ja mitä tulokset tarkoittavat. Jos ja kun testeissä on käyty kahdesti, Puhti Oy esittelee mitä muutoksia on tapahtunut ja mitä muutokset voivat tarkoittaa terveystilan kannalta.

Leader saa myös nämä tiedot käyttöönsä, mikäli kuluttajat ovat hyväksyneet niiden käytön nimettöminä, osana seurantaa.

Leader voi käyttää näitä tietoja omiin tarpeisiinsa.

Tukipalvelut

Leaderin toimista on järjestetty myös tukipalvelu jossa ravintovalmentaja Timo Kosonen vastaa erilaisiin kysymyksiin sähköpostin ja Express Diet facebook palvelun kautta.

Mistä syystä ”Palauta kehosi terve toiminta” -kampanja?

Me tiedämme lukuisten VLCD -tutkimusten perusteella, että paino putoaa tehokkaasti samoin riskit sydän- ja verisuonitauteihin, diabetekseen sekä muihin aineenvaihdunnan häiriöihin vähenevät merkittävästi. yli 8 viikon mittausten VLCD -ohjelmien aikana lääkäri saattaa lopettaa tai ainakin muuttaa lääkityksiä. Näitä ovat diabetes-, kolesteroli- ja verenpainelääkitys. Tämän takia lääkityksellä olevien tulee keskustella lääkärinsä kanssa mukaan lähtemisestä.

Emme usko, että pelkkä painon seuraaminen johtaa elintapamuutoksiin. Sen sijaan, kun havaitaan merkittävien terveysriskien vähenevän, ja lääkitysten mahdolliset lopettamiset käynnistävät ohjelmassa olevissa henkilöissä aivan toisenlaisen kiinnostuksen muuttaa elämän tapoja.

Ota yhteyttä

Express Diet facebook

Leader Foods Oy
Virkatie 8, 01510 Vantaa
Puh. 09 8364 7310

Ota Yhteyttä
info@exd.fi (kuluttajat)
tuki@exd.fi (jälleenmyyjät)

@expressdietsuomi
#expressdiet